Goededag!

Inburgering & Staatsexamen NT2

Wil je meedoen met het Staatsexamen NT2? Bij het Talenpracticum in Almere Poort kun je ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2 een cursus volgen om je slagingskansen voor het examen aanzienlijk te vergroten! Wij hebben als taleninstituut al jarenlang ervaring met het onderwijzen van Nederlands als tweede taal.

Inburgeringexamen

Voorbereiding op het Inburgeringexamen

Het Talenpracticum biedt cursussen op maat die voorbereiden op het Basisexamen Inburgering in het buitenland (A1) of het Inburgeringexamen in Nederland (A2 of B1).
Je leert veel over de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving. Er wordt in deze lessen ook veel aandacht besteed aan spreken en luisteren. Je leert dit direct gebruiken in de dagelijkse praktijk. Na het volgen van deze intensieve inburgeringcursus heb je een goede slagingskans voor het Inburgeringexamen.
De cursussen kunnen ieder moment starten.

Voorbereiding Staatsexamen NT2 (niveau I en II)

Vanaf elk niveau hebben we Nederlandse lessen om je goed voor te bereiden op het Staatsexamen NT2. In een vrijblijvende intake (en eventueel een schriftelijke test) kijken we naar het instapniveau. Daarna geven we een persoonlijk studieadvies. Instromen kan dan direct en op eigen niveau.

Bekijk de tarieven Wie inschrijft voor een groter studieprogramma, ontvangt een korting.

NT2 niveau I en II

Basisexamen Inburgering

Niveau A0 naar A1

Persoonlijk programma na gratis intake

Aantal lesuren:
Minimaal 60 uur in het practicum

Inburgeringexamen

Niveau A1 naar A2

Persoonlijk programma na gratis intake

Aantal lesuren:
60 tot 90 uur in het talenpracticum

Staatsexamen NT2-I

Niveau A2 naar B1

Persoonlijk programma na gratis intake

Aantal lesuren:
60 tot 90 uur in het talenpracticum

Staatsexamen NT2-II

Niveau B1 naar B2

Persoonlijk programma na gratis intake

Aantal lesuren:
60 tot 90 uur in het practicum

Als er alleen geoefend hoeft te worden ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2, zijn speciale combinatiecursussen mogelijk van talenpracticum- en/of privéles.

Na een gratis intake krijg je een persoonlijk advies of je al voldoende op niveau bent voor examentraining. Je oefent dan per vaardigheid (lezen, luisteren, spreken en schrijven) een examen. Het is ook mogelijk om aan 1 of 2 specifieke onderdelen van het examen te werken. Hierna heb je een goed beeld van wat er van je verwacht wordt op het echte examen.

Maak een afspraak voor een gratis intake en persoonlijk studieadvies. Als je wilt, kun je direct starten met de training. Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag hier direct een GRATIS proefles aan.

Heb je een vraag of wil je graag teruggebeld worden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter.

contactinformatie

Telefoon

+31 6 51982491

E-mail

info@talenpracticum.eu

Adres

Europalaan 770B
1363 BM Almere
Nederland