Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen.

Wat is het verschil tussen talenpracticum en privéles?

In het practicum werk je in eigen tempo en op je eigen niveau onder begeleiding van onze docent. Er zijn ook andere cursisten, maar je hoeft hier dus geen rekening mee te houden. De docent verdeelt de aandacht over een kleine groep cursisten. De lesuren kunnen (wisselend) worden opgenomen in een vast weekrooster.

In een privéles heb je 1-op-1 les en de lessen en de intensiteit worden in overleg met de docent afgesproken. De docent maakt bovendien een lesprogramma geheel op maat naar jouw lesdoelen.

Hoe kan ik me inschrijven?

Dat kan op 3 manieren:

  • Je schrijft je in door bij ons het inschrijfformulier te ondertekenen.
  • Door onze offerte in te vullen en te ondertekenen.
  • Door via de mail te bevestigen dat je akkoord gaat met inschrijving.

In alle gevallen verbind je je voor de hele cursus.

Ik wil meteen beginnen. Kan dat?

Jazeker! Omdat alle lessen een individuele basis hebben, kunnen de lessen het hele jaar door beginnen. Natuurlijk hebben we ook wel eens vakantie. Op onze website kun je checken wanneer we gesloten zijn.

Wanneer kan ik lessen volgen en hoe vaak?

Als je naar de lessen wilt komen, dan kun je lesuren reserveren door een afspraak te maken per telefoon, e-mail of WhatsApp +31 6 51982491. Onze openingstijden vind je terug op de site.
In dit lesrooster kun je jouw lessen opnemen en je kunt zelf de intensiteit bepalen.
Je kunt dus net zo veel lessen volgen per week als je wilt, zolang er plek is. Een cursus van bijvoorbeeld 30 uur kun je opnemen in 2 weken (15 uur per week) tot in uiterlijk 6 maanden (met een wekelijkse sessie).

Kan ik bij jullie betalen met DUO?

Dat kan helaas niet.

Ben je nieuwsgierig? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis proefles!