Goededag!

Voorbereiding op het Staatsexamen

Wil je meedoen met het Staatsexamen NT2? Bij het Talenpracticum kun je ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2 een cursus volgen om je slagingskansen voor het examen aanzienlijk te vergroten! Wij hebben als taleninstituut al jarenlang ervaring met het onderwijzen van Nederlands als tweede taal.

Het leertraject begint met een intakegesprek en een test. Aan de hand hiervan bepalen we jouw startniveau en maken we een programma op maat. In het talenpracticum kun je werken aan alle onderdelen van het Staatsexamen NT2: luisteren, lezen, spreken en schrijven. Je kunt ook kiezen voor privélessen. In deze intensieve lessen wordt er dieper op de stof ingegaan en aandacht besteed aan de onderdelen van de Nederlandse taal die je moeilijk vindt. Tijdens de cursus wordt veel gewerkt met oefenexamens NT2, zodat je een goede indruk krijgt van wat er op het examen van je verwacht wordt. Zowel de lengte, de frequentie als de tijden van de lessen zijn flexibel.

Vergroot je slagingskans

Persoonlijk studieadvies

Voor meer informatie over de cursussen ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2 bij het Talenpracticum, kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag hier direct een GRATIS proefles aan.

Heb je een vraag of wil je graag teruggebeld worden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter.

contactinformatie

Telefoon

+31 6 51982491

E-mail

info@talenpracticum.eu

Adres

Europalaan 770B
1363 BM Almere
Nederland