Goededag!

Schrijfvaardigheid

Heb je moeite met schrijven en spelling? Bij het Talenpracticum in Almere Poort is het mogelijk om snel en op elk niveau te starten met een cursus Schrijfvaardigheid. Al ruim 70 jaar hebben wij ervaring met het bieden van taalcursussen, waaronder Nederlandse schrijfvaardigheid.

Niveau 1: Spelling

Voor de allereerste stappen van het spellen kun je beginnen met een lespakket van 30 uur voor € 465,-. Hierin leer je de opbouw van woorden en zinnen. Het is mogelijk om snel te starten. Het lestempo bepaal je zelf en er is veel tijd om vragen te stellen of te herhalen als dat nodig is. Een gratis intake is mogelijk!

Niveau 2: Spelling

Heb je alleen problemen met het spellen van de lastige woorden en met de t’s en de d’s? Dan kun je op het tweede niveau instappen. Ook hier begin je met een lespakket van 30 uur in het talenpracticum. Je werkt in je eigen tempo, stap voor stap, aan de spelling. Om de sfeer te proeven is een gratis intake zeker aan te raden!

Niveau 3: Spelling

Wil je jouw spellingkennis ophalen? Dan is de opfriscursus “Spelling” waarin alle regels aan bod komen iets voor jou. Zowel de basisregels, waaronder het gebruik van ‘hen’ versus ‘hun’, tot en met de meer gedetailleerde richtlijnen over het spellen van buitenlandse woorden, zoals werkwoorden uit het Engels, komen hierbij aan de orde. De cursussen starten in onderling overleg.

Niveau 4: Grammatica

Vind je het moeilijk om de spellingsregels goed toe te passen? Dan is de cursus “Grammatica” de volgende stap. Door meer inzicht te krijgen in onze grammatica, weet je precies hoe de regels toegepast moeten worden.

Niveau 5: Stijl

Heb je moeite om je woorden goed op papier te zetten of om de boodschap netjes over te brengen? In de cursus “Stijl” leer je je boodschap correct te verpakken en teksten goed op te bouwen. In overleg kun je starten wanneer het jou uitkomt.

Niveau 6: Schrijven op hoog niveau

Heb je hulp nodig voor een specifieke schrijfopdracht, zoals: CV, sollicitatiebrief, scriptie, rapporten van het werk, etc.? Dat is mogelijk in privélessen waarin je de docent met je mee laat denken om jouw schrijfproblemen op te lossen. Deze cursus biedt volledig maatwerk en biedt de mogelijkheid om je eigen teksten, opdrachten of zakelijke correspondentie eens letterlijk onder de loep te laten nemen.

Starten is vrijwel direct mogelijk.

Een basismodule van 10 uur privéles kost € 760,- Voor meer informatie kun je bellen naar: +31 6 51982491of het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag hier direct een GRATIS proefles aan.

Heb je een vraag of wil je graag teruggebeld worden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter.

contactinformatie

Telefoon

+31 6 51982491

E-mail

info@talenpracticum.eu

Adres

Europalaan 770B
1363 BM Almere
Nederland