Welkom!

Talencursus op maat

Zoek je een taalcursus op maat bij jou in de buurt? Wil je in je eigen tempo een taal leren? Dan ben je bij het Talenpracticum aan het juiste adres voor een maatwerk taalcursus. Het Talenpracticum is een taleninstituut waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen om een taal te leren of te verbeteren.

Onze jarenlange ervaring van meer dan 70 jaar en onze persoonlijke benadering staan garant voor succesvolle trainingen. Je begint met een gratis intakegesprek. Daarna bieden wij een individueel programma, geheel volgens je eigen wensen. Dit programma kun je in je eigen tijd en tempo volgen. Als je wilt, kun je direct aan de slag met jouw maatwerk taalcursus. Door onze individuele aanpak en ons grote aanbod aan taalcursussen, vind je gegarandeerd het pakket dat je zoekt.

Privélessen

Persoonlijk studieadvies

We hebben maatwerk taalcursussen in Nederlands, NT2, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds en Chinees. Beginnerscursussen zijn er voor Deens, Turks, Russisch, Arabisch en Indonesisch. Tot slot hebben wij speciale cursussen voor mensen die nog niet of nauwelijks kunnen lezen en schrijven, maar die dit wel graag willen leren. Kom gerust de sfeer proeven tijdens een gratis intake!

Voor meer informatie over maatwerk taalcursussen bij het Talenpracticum in Almere Poort, kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag hier direct een GRATIS proefles aan.

Heb je een vraag of wil je graag teruggebeld worden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter.

contactinformatie

Telefoon

+31 6 51982491

E-mail

info@talenpracticum.eu

Adres

Europalaan 770B
1363 BM Almere
Nederland