Goededag!

Cursus spelling

Nederlands voor Nederlandssprekenden
Wil je jouw spellingkennis opfrissen en verdiepen? Het begint met een cursus bij het Talenpracticum in Almere Poort. Al ruim 70 jaar hebben wij ervaring met het bieden van taalcursussen op maat. Dat geldt ook voor een cursus Nederlandse spelling.

Spelling Nederlands 
In deze cursus behandelen wij de nieuwe Nederlandse spellingsregels. Hierbij schenken wij aandacht aan o.a.: t’s en d’s, gebruik en spelling van de werkwoorden, aaneenschrijven, koppelteken, tremagebruik, leenwoorden, hoofdletters en interpunctie.

Grammatica Nederlands
Voor het goed kunnen toepassen van de spellingregels is een goed grammaticaal inzicht essentieel. In deze cursus is het doel praktisch inzicht krijgen in zinsbouw en grammatica. Er is aandacht voor o.a.: ontleden, als/dan, je/jou/jouw, u/uw, hen/hun, persoonsvorm/deelwoord, dubbele ontkenning, samentrekken van zinnen en congruentie.

Vergroot je slagingskans

Persoonlijk studieadvies

Stijl Nederlands
Het schriftelijk weergeven van wat je wilt zeggen, noemen we stijl. Dit onderdeel mag niet vergeten worden, want ook de toon waarin je de boodschap verpakt, is belangrijk. Vind je het moeilijk om je gedachten snel op papier te zetten met de juiste opbouw? Dan biedt deze cursus uitkomst, want hierin komen de thema’s stijl, toon en tekstopbouw uitvoerig aan bod. Extra aandacht gaat uit naar o.a.: stijlfiguren, woordkeus, tekstopbouw, signaalwoorden, volledig en helder formuleren.

Voor meer informatie over de cursusspelling bij het Talenpracticum, kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag hier direct een GRATIS proefles aan.

Heb je een vraag of wil je graag teruggebeld worden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter.

contactinformatie

Telefoon

+31 6 51982491

E-mail

info@talenpracticum.eu

Adres

Europalaan 770B
1363 BM Almere
Nederland