How are you?

Cursus Engels volgen in Almere Poort

Wil je Engels leren of je Engels verbeteren? Het Talenpracticum biedt cursussen Engels voor absolute beginners tot en met gevorderden. Je kunt kiezen uit een cursus Engels in het talenpracticum en/of privélessen.

In het talenpracticum word je door middel van spreek- en schrijfopdrachten getraind in de actieve beheersing van de taal. Het materiaal dat we gebruiken binnen deze cursus is gericht op de dagelijkse praktijk. Hierdoor hebben de lessen een individueel karakter, wat erop neerkomt dat iedere cursist op zijn eigen niveau én in zijn eigen tempo kan leren. Tijdens deze lessen is er altijd een docent aanwezig die de cursisten begeleidt, test en vooruit helpt met de lesstof.

BEKIJK DE VIDEO om een indruk te krijgen van het Talenpracticum.

Privélessen Engels

Persoonlijk en op maat

In de privélessen werkt de student samen met een docent intensief aan het verbeteren van het Engels. Er kunnen specifieke problemen en onderwerpen behandeld worden, zoals Business English. Bovendien is er veel ruimte voor de cursist om zelf te spreken. De inhoud van deze lessen kan zeer variëren, afhankelijk van de behoefte van de cursist.

Voor meer informatie over de cursus Engels bij het Talenpracticum in Almere Poort, kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag hier direct een GRATIS proefles aan.

Heb je een vraag of wil je graag teruggebeld worden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter.

contactinformatie

Telefoon

+31 6 51982491

E-mail

info@talenpracticum.eu

Adres

Europalaan 770B
1363 BM Almere
Nederland