Ciao!

Beginnerscursus Italiaans

Ben je op zoek naar een beginnerscursus Italiaans? Bij het Talenpracticum ben je welkom bij de cursus “Italiaans voor beginners”, maar het is ook mogelijk te kiezen voor privélessen Italiaans.

In het talenpracticum oefen je veel met spreken, schrijven en het opbouwen van een basiswoordenschat. Het materiaal bij deze beginnerscursus is toegespitst op de dagelijkse praktijk. De lessen hebben een individueel karakter. Dit heeft als voordeel dat iedere cursist op zijn eigen niveau én in zijn eigen tempo Italiaans kan leren. Tijdens de lessen word je bovendien altijd begeleid door onze deskundige docenten.

Privélessen Engels

Persoonlijk en op maat

In de privélessen Italiaans wordt de inhoud op maat gemaakt. Samen met je docent werk je intensief aan het bereiken van jouw lesdoelen. Dit kunnen onderwerpen uit de Italiaanse grammatica zijn, maar ook kan de focus liggen op spreekvaardigheid. De inhoud van de privélessen Italiaans varieert dus per cursist; het is immers geheel afhankelijk van jouw wensen!

Voor meer informatie over de beginnerscursus Italiaans bij het Talenpracticum in Almere Poort kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag hier direct een GRATIS proefles aan.

Heb je een vraag of wil je graag teruggebeld worden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter.

contactinformatie

Telefoon

+31 6 51982491

E-mail

info@talenpracticum.eu

Adres

Europalaan 770B
1363 BM Almere
Nederland