How are you?

Beginnerscursus Engels

Ben je op zoek naar een beginnerscursus Engels in Almere? Het Talenpracticum biedt beginnerscursussen Engels voor mensen die nog weinig of helemaal geen kennis hebben van de Engelse taal.

Met de beginnerscursus in het talenpracticum leer je stapsgewijs binnen korte tijd goed spreken en schrijven in de Engelse taal en je bouwt al snel een flinke woordenschat op. Natuurlijk kun je tijdens deze lessen rekenen op de persoonlijke begeleiding en coaching van onze docenten. Je bepaalt bij ons zelf wanneer je begint met het leren van de Engelse taal.

Cursus Engels

In je eigen tempo

Onze beginnerscursussen Engels volg je in je eigen tempo, op je eigen niveau en op de tijden die jou het beste uitkomen. Doe eerst een gratis proefles bij ons taleninstituut en maak kennis met onze cursus en onze lesmethode! Natuurlijk zijn er na de beginnerscursus ook cursussen Engels voor gevorderden.

Voor meer informatie over de beginnerscursus Engels bij het Talenpracticum kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag hier direct een GRATIS proefles aan.

Heb je een vraag of wil je graag teruggebeld worden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter.

contactinformatie

Telefoon

+31 6 51982491

E-mail

info@talenpracticum.eu

Adres

Europalaan 770B
1363 BM Almere
Nederland